Societat

Els Pressupostos Participatius milloraran passos de vianants i parcs infantils

La millora dels passos de vianants, la millora i ampliació dels parcs infantils i les millores a l’edifici de la Biblioteca Municipal són les tres propostes més votades i guanyadores dels Pressupostos Participatius de Palafrugell del 2025 en la categoria d’inversions. Entre les tres actuacions es farà una inversió de 250.000 euros.

Pel que fa a la categoria de serveis, programes o activitats, que suposarà una inversió de 60.000 euros, les propostes més votades i que es duran a terme són el servei d’acompanyament a les persones grans que pateixen soledat, el programa de foment de la salut mental d’infants i joves, la campanya de civisme i la campanya de sensibilització de l’ús dels patinets i les bicicletes al nucli urbà.

Els Pressupostos Participatius del 2025 van rebre 92 propostes dels veïns de Palafrugell. Després d’una valoració tècnica i un debat ciutadà es va fer una selecció de 15 propostes en el bloc d’inversions i d’11 en el de serveis, programes o activitats que van passar a la votació final. En total, es van emetre 1.767 vots.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes.

Continua llegint-nos per només

1

Passi d'un dia

48

Subscripció anual

Ja ets subscriptor?

Inicia sessió

[X]