Societat

societat

L’Espai Gironès amplia l’oferta amb tres nous establiments

El restaurant italià La Stagione, la sabateria multimarca RKS i la botiga MS Mode, de moda femenina per a talles a partir de la 40, l’obertura de les quals està prevista entre finals d’octubre i començaments de novembre, se sumen a l’oferta de marques exclusives de l’Espai Gironès.

El restaurant italià La Stagione oferirà una extensa selecció de gastronomia del país amb pizzes napolitanes elaborades de manera del tot artesanal en un forn fabricat i portat expressament d’Itàlia. També disposarà d’una carta d’altres plats típics italians com antipasto, i una excel·lent oferta de postres. Treballarà en estreta col·laboració amb el restaurant La Temporada.

La botiga RKS disposarà d’una àmplia varietat de les millors marques en calçat per a dona, home i nens i nenes, amb estils molt innovadors. La seva incorporació s’afegirà a una oferta d’un sector molt consolidat a l’Espai Gironès i que atrau un gran nombre de visitants. Serà la setena botiga que la marca obrirà a la demarcació.

MS Mode és una marca holandesa nascuda el 1964 que ha creat una col·lecció variada de roba femenina per a talles a partir de la 40 i fins a la 54. Serà l’única botiga d’aquesta marca que hi haurà per ara a les comarques gironines.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.