Societat

illes canàries

Milers de persones es manifesten a les Canàries contra el turisme de masses

Els manifestants reclamen un canvi en l’actual model turístic

“Canàries té un límit”. Sota aquest lema milers de persones han tornat aquest diumenge a sortir al carrer per reclamar un canvi en l’actual model turístic de les Canàries, davant la falta de resposta que els col·lectius convocants atribueixen el govern canari a les seves reivindicacions sis mesos després de la massiva mobilització del 20 d’abril passat que va reunir més de 50.000 illencs.

Les mobilitzacions d’aquest diumenge han tingut lloc, en el cas de Tenerife i Gran Canària, a la platja de les Amèriques i Maspalomas, epicentres del sector turístic des de fa dècades i on milers de persones han marxat al ritme de consignes com “Canàries no es ven”. També hi ha protestes a Fuerteventura i Tenerife.

Entre els principals reclams dels manifestants figuren la imposició d’una taxa turística als visitants estrangers que asseguri una millor cura dels espais protegits, una moratòria del lloguer vacacional i un millor repartiment de la riquesa que genera el turisme



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia