Societat

La Guàrdia Urbana interroga dos transportistes implicats en l'accident mortal de l'autobús

Els vehicles implicats en l'accident mortal d'autobús que es va produir dissabte al Carmel són tres, segons ha aclarit la Guàrdia Urbana. Els testimonis reunits per la policia indiquen que van ser dues les furgonetes de repartiment que van coincidir amb l'autobús de la línia 87 al carrer Dant. Els agents ja han pres declaració als dos transportistes, a més del xofer del transport públic.

La reconstrucció dels fets, que van ser presenciats per molts veïns, indica que l'autobús va trobar-se el pas barrat per la primera furgoneta, que estava mal aparcada. El conductor del vehicle de repartiment no hi era, i el xofer del bus va estar tocant el clàxon fins que va tornar i li va obrir el pas. Alguns testimonis apunten que van passar més de cinc minuts.

Mentrestant, al darrere hi havia una altra furgoneta, el conductor de la qual també s'anava posant nerviós i pressionava el xofer de l'autobús perquè el deixés passar. Va ser amb aquest segon transportista que es va produir la discussió, molt agra. La baralla hauria posat nerviós el conductor de la línia 87 que, instants després, posava en marxa l'autobús sense adonar-se que tenia les rodes girades en direcció a la vorera.

En l'embranzida de l'arrencada, en lloc de tirar carrer avall, l'autobús va pujar sobre la vorera i es va encastar en un mur que va caure sobre una nena de 10 anys, una de les víctimes mortals. També va provocar ferides mortals a una dona de 36 anys. Entre els altres onze ferits, molts amb lesions molt lleus, hi havia l'àvia de la criatura, que encara està ingressada amb una fractura en una cama que potser requerirà intervenció quirúrgica.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.