Societat

Mata el seu amant i cuina algunes parts del cadàver

Successos

Un xef britànic ha comparegut davant un tribunal de la ciutat anglesa de Leeds acusat d'assassinar el seu amant, trossejar un dels seus músculs, salpebrar-lo i fregir-lo en oli d'oliva.

Aquest acte de canibalisme va ser protagonitzat per Anthony Morley, de 36 anys, un ex Mister Gay del Regne Unit, segons informa el diari The Times.

Quan la policia va arribar el passat mes d'abril al domicili de Morley, va trobar al dormitori el cadàver despullat i ensangonat de Damian Oldfield, de 33 anys. Però li faltava part del cos i a la cuina s'hi van trobar trossos de carn humana que pertanyien a la víctima, algun d'ells mossegat pel suposat homicida.

Segons l'acusació, els dos homes es van trobar en un bar del centre de la ciutat, on van beure, i després es van dirigir a casa del xef. Al matí següent, Morley, vestit amb una bata i la cara i les mans ensangonades, es va presentar en una botiga propera a casa seva i va demanar al dependent que truqués a la policia perquè havia matat un home que havia intentat violar-lo.

L'advocat de Morley no va negar que el seu client matés Oldfield i fins i tot que hagués cuinat algunes de les parts del cadàver, però va demanar al jurat que tingués en compte la possible provocació per part de la víctima cap a l'acusat, i el seu estat mental.

 



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.