Societat

Jaume Gilabert entén que el nou bisbe de Lleida segueix el que marca l'església i reitera la unitat del consorci del Museu

El president de la Diputació de Lleida, Jaume Gilabert desitja èxits al nou bisbe de Lleida, Joan Piris, i considera que el tarannà que ha mostrat tenir li facilitarà l'adaptació a Lleida i que defensarà els interessos de la ciutat i els feligresos de les comarques de Lleida.

Gilabert entén que les paraules del bisbe respecte la polèmica de l'art sacre de la franja, són degudes a la pertinença a la jerarquia eclesiàstica, però recorda que sempre hi ha hagut acords unànimes respecte el Museu Diocesà i Comarcal de Lleida, fins i tot  amb el bisbe Salinas.

Gilbert ha assegurat que des de la Diputació es mantindrà la mateixa postura que s'ha defensat fins ara. En aquest sentit, es mostra convençut que Piris seguirà la línia d'aconseguir acords amb el consorci.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.