Societat

Cinc anys de presó per intentar matar l'amant de la seva exparella

Successos

La secció 21 de l'Audiència de Barcelona ha condemnat Edgar Luque, de 22 anys, a cinc anys de presó per un delicte d'intent d'homicidi. El condemnat va intentar matar Carlos E. B. quan el va sorprendre mantenint relacions sexuals amb Anna B., exparella d'Edgar, a la casa dels pares d'ella a Santa Coloma de Cervelló el 18 de juliol de l'any passat.

En el judici celebrat a l'Audiència de Barcelona el condemnat va reconèixer els fets i es va conformar amb la pena de cinc anys de presó. A més, el tribunal el condemna a indemnitzar la víctima amb uns 24.000 euros per les lesions que va patir, ja que va estar nou dies hospitalitzat, i les dues cicatrius que li han quedat com a seqüeles.

La sentència indica que el 18 de juliol del 2007 el condemnat va anar a casa dels pares de la seva exparella Anna B., situada a Santa Coloma de Cervelló, i allà va sorprendre la noia i la víctima que estaven mantenint relacions sexuals. Llavors va treure una navalla que portava i va clavar-li en el braç i a l'esquena a Carlos. Com a conseqüència de l'agressió la víctima va estar ingressat en un hospital nou dies, on va ser operat, i li han quedat dues cicatrius.

A banda dels cinc anys de presó, el tribunal també l'ha condemnat a estar deu anys més sense poder aproximar-se a menys de 1.000 metres de la víctima.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.