Societat

Uns pirates capturen un vaixell amb 36.000 tones de cereals al golf d'Aden

Un vaixell de càrrega de Hong Kong, anomenat "Delight", ha estat segrestat en aigües del golf d'Aden, a prop de la costa del Iemen, segons han informat des del Programa d'Assistència Marítima (PAM), amb seu a la ciutat kenyana de Mombasa.

El "Delight", carregat amb 36.000 tones de cereals, duu 25 tripulants, la nacionalitat dels quals no s'ha precisat, i viatja cap a la costa de Somàlia, encara que no s'ha pogut determinar el punt exacte on es dirigeix.

Aquest vaixell és l'últim dels 83 atacats a la zona de la Banya d'Àfrica des de principis del 2008. Tretze vaixells, amb 250 mariners, uns cent filipins, continuen segrestats, segons l'Oficina Marítima Internacional (OMI).

El petrolier
Aquest segrest, atribuït a pirates somalís, es produeix després que el petrolier saudita "Sirius Star", capturat dissabte passat amb també amb 25 tripulants a uns 800 quilòmetres al sud-est del port kenyà de Mombasa, també s'estigui dirigint ara cap a  aigües de Somàlia, segons el PAM.

 



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.