Societat

Conrad Son fuig del "pit i cuixa" i aposta per l'educació sexual en el segon festival eròtic del Maresme

Societat

El productor de cinema eròtic Conrad Son organitza el cap de setmana del 12 i 13 de desembre el segon festival eròtic del Maresme, el Maresmerotica.cat, i el planteja amb l'objectiu de consolidar un nou model de festival.

Segons el productor, ja ha passat el temps del "pit i cuixa" en el qual els festivals eròtics consistien en fer pujar la gent a l'escenari per "baixar-li els pantalons". "Estava molt bé fa deu anys", afegeix.

Conrad Son diu que el discurs dels festivals que promou arreu de Catalunya és molt més "vitalista" i aposta per la informació, la formació, l'entreteniment i la prevenció sexual. Les discoteques de Vilassar de Mar She i Boabab acolliran els principals espectacles.

Conrad Son ha portat el seu festival eròtic a Barcelona, Tarragona, Girona, Lleida, Terrassa, Osona, el Baix Llobregat, Cubelles i, ara, per segona vegada, torna a aterrar al Maresme.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.