Societat

El govern xinès es compromet a agilitzar els processos d'adopcions internacionals

Societat

La consellera d'Acció Social i Ciutadania de la Generalitat, Carme Capdevila, ha sol·licitat al ministre xinès d'Assumptes Civils, Li Xueju "escurçar" els terminis per finalitzar els expedients d'adopció de 1.428 famílies catalanes que porten esperant una mitjana de dos anys i nou mesos per completar el procés.

La consellera ha reclamat "tornar a la temporalitat d'abans, que se situava al voltant dels nous mesos". Capdevila ha assegurat que Xueju s'ha compromès "a seguir treballant per tal de portar a terme aquesta petició". A més, el ministre xinès ha confirmat que se solucionaran els expedients que actualment estan en tràmit en un període d'un any o any i mig". A més, ha informat que actualment hi ha menys nens orfes i a la vegada més sol·licituds d'adopció. Per aquest motiu existiran més restriccions, però ha matisat que "no afectaran les sol·licituds que hi ha en curs".

 



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.