Societat

Detenen un home per incendiar una vintena de cotxes a Mataró i a Cabrera de Mar

Societat

Els Mossos d'Esquadra han detingut un home per incendiar una vintena de vehicles des del mes de maig a Mataró i Cabrera de Mar. L'individu el van enxampar in fraganti el 12 d'agost quan acabava d'incendiar-ne tres.

Segons ha informat la policia catalana, des del 12 de maig s'investiguen diversos casos de cotxes cremats intencionadament entre el front marítim de Carbrera i el de Mataró.

El modus operandi, sempre era el mateix. El piròman actuava de nit i es desplaçava amb un vehicle que portava les plaques de la matrícula robades. Abans de cremar els vehicles, comprovava si eren oberts i si no els trencava els vidres amb una pedra per incendiar-ne l'interior.

El 12 d'agost, Miquel P. L., de 39 anys, nacionalitat espanyola i veí de Mataró, el van sorprendre a l'estació de Renfe de Mataró després d'incendiar tres vehicles. Al registrar el seu cotxe, els agents van trobar una ampolla d'alcohol de cremar, paper de cel·lulosa i un encenedor, a més a més d'unes plaques de matrícula robades el 10 de maig. Al ser detingut, l'home va admetre els fets. Després de passar a disposició judicial, va quedar en llibertat amb càrrecs.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.