Societat

L’amic d’Eto’o nega haver abusat del fill del futbolista

Maltractaments

La secció vuitena de l’Audiència de Barcelona va començar a jutjar ahir Luc S.E., acusat d’abusar sexualment del fill del futbolista Samuel Eto’o i de qui el processat és íntim amic. La vista, que no acabarà fins avui amb els informes de les diverses parts, es va celebrar a porta tancada per protegir la víctima davant el lògic interès mediàtic que el cas havia aixecat. Una de les poques coses que van transcendir del desenvolupament de la primera jornada del judici és la declaració de l’acusat, que va negar els fets i es va declarar innocent.

El menor va declarar a través del sistema de videoconferència i, segons van explicar fonts judicials, va assegurar que la declaració que va fer en el seu dia relatant els suposats tocaments va ser una “broma”. Aquest matí la sala veurà el vídeo que es va gravar quan, en la fase d’instrucció, va relatar el comportament que l’acusat va tenir amb ell.

En contra de Luc S. hi ha formalitzades tres acusacions, la del pare de la criatura, la de la mare i la del ministeri fiscal. Totes tres acusacions coincideixen en els plantejaments i a demanar per a l’acusat una condemna de sis anys de presó, així com una indemnització que en el cas de la Fiscalia és de 60.000 euros. Aquest matí, i després de practicar les últimes proves que van quedar pendents, les diverses parts informaran si mantenen com a definitives les acusacions o les modifiquen.

A la vista d’ahir hi havia citats diversos testimonis, també el futbolista, que va acudir a l’Audiència acompanyat de la seva actual dona i del seu representant, Jose María Mesalles. Eto’o no va declarar fins a la tarda i va assegurar, segons fonts judicials, que sempre havia cregut la versió del seu amic negant els fets. En la resolució del juliol de l’any passat dictant la presó preventiva per a Luc S. el jutge que va instruir el cas va escriure que “sorprèn l’actitud processal del pare del nen, que sembla més que exerceixi la defensa de Luc que la dels drets del seu fill, davant la claredat de les proves practicades fins ara, i que sembla mantenir-se al marge del conflicte”. La petició de presó provisional sense fiança va ser feta per la Fiscalia i per l’advocat de la mare del menor.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

La 8a edició de l’Amb So de Cobla de Palamós tanca amb 6.000 espectadors

PALAMÓS
infraestructures

Les obres de l’autovia B-25 arriben al seu equador

Sant Boi de Llobregat
MEDI AMBIENT

Controlat l’incendi de Foradada-Baldomar, que ha afectat unes 21 hectàrees

Foradada

Campanya ’A la feina, fem salut. Pugem escales!’, a l’Hospital de Figueres i el Bernat Jaume

FIGUERES

Carles Duarte dona exemplars únics de Víctor Català a l’arxiu municipal

L’ESCALA
SOCIETAT

En marxa a Barcelona les obres per ampliar la xarxa d’aigua freàtica

Barcelona
Rafael Antonín, ‘Rafuel’
Cuiner ‘influencer’. Ha obert el restaurant Casa Rafuel

“La cuina comença al mercat; jo hi vaig cada matí”

Barcelona

Mig mil·lenni creuant el Ter

Bescanó
turisme

Dinou hotels catalans ja tenen les claus de la Guia Michelin

Barcelona