Societat

Eto'o retira l'acusació contra un amic acusat d'abusar sexualment del seu fill

L'advocat del jugador del FC Barcelona Samuel Eto'o ha retirat avui l'acusació contra un dels amics del davanter camerunès en entendre que no existeixen proves que demostrin que, com sosté la Fiscalia, va abusar sexualment del fill del futbolista quan cuidava d'ell.

En canvi, el fiscal i lletrat de la mare del menor, Santiago Joaniquet, entenen que sí que hi ha proves que confirmen els càrrecs que li imputen, pel que han mantingut la seva petició inicial de sis anys de presó, una indemnització de 60.000 euros i la prohibició d'acostar-se a la dona i al nen.

La Fiscalia sosté que, a començaments del 2006, el processat va començar a abusar sexualment del menor mentre "li ensenyava frases i moviments procaços, que el nen va aprendre sense dificultat". Va ser el mateix menor qui va explicar el que havia passat a la seva mare, i aquesta ho va comunicar a l'Administració balear.

Del 8 a l'11 de setembre d'aquell any, María de los Ángeles P.T. va acompanyar el seu fill a Barcelona perquè veiés el seu pare, evitant que tingués contacte amb l'acusat, però, durant l'estada a la capital catalana, "per motius que encara no se saben, el processat va tenir accés a la criatura".



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.