Societat

Entre les víctimes mortals hi ha famílies senceres

Entre les víctimes mortals de l'accident de l'avió de Spanair a l'aeroport de Barajas, a Madrid, hi ha famílies senceres, que iniciaven o acabaven les vacances d'estiu.  A més, una gran part del passatge, segons ha confirmat el president de les Canàries, Paulino Rivero, són  canaris.

Segons Rivero hi ha alguns pares que "com a premi de fi de curs" van viatjar fins a Madrid per visitar "alguns parcs temàtics".

Entre aquests casoshi ha el d'una família d'Almagro (Ciudad Real), formada pel matrimoni José Alcázar i María Victória Asensio, i les seves dues filles, Immaculada i María Nieves, de 15 i 19 anys. Segons l'agència Efe, aquesta família era la primera vegada que viatjava en avió per disfrutar d'uns dies de vacances a les Canàries.

També es dóna el cas d'una parella de Màlaga que feia anys que vivia a Las Palmas amb els seus tres fills menors, Alejandro Dara i Keila. El pare, Alejandro Villanueva Martín, de 38 años, la seva dona i els seus tres fills, de 4, 10 i 12, tornaven a les Canàries després de visitar la seva família a Màlaga.

Segons els diaris alemanys, també hi ha una família bavaresa entre els morts. En concret, parlen d'un matrimoni i els seus dos fills, que vivien a Munich i provablement viatjaven a Las Palmas per passar uns dies de vacances.

L'entrega als familiars
El jutge d'Instrucció número 11 de Madrid, Javier Pérez, encarregat de la investigació judicial sobre l'accident de l'avió de Spanair, ha iniciat l'entrega a les famílies dels cossos que ja han sigut identificats, un total de 14 fins el moment, segons Europa press.

Funeral
L'alcalde de Madrid, Alberto Ruiz-Gallardón, ha anunciat que previsiblement la setmana que ve s'organitzarà un funeral oficial en memòria de les 153 víctimes mortals. De moment, però, es desconeix a on i quan es farà la cerimònia.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Un nou sistema per suplir les mamografies, a prova a Vall d'Hebron

Barcelona

L’autisme en positiu

Girona

Ja són 200 estudiants excel·lents amb pocs recursos econòmics els qui accedeixen a la universitat amb les beques de grau de la Fundació “la Caixa”

SOCIETAT

En favor de Caterina, acusada de bruixeria

Barcelona

Comencen les obres del primer cohabitatge cooperatiu per a gent gran

SANT FELIU DE GUÍXOLS
Societat

Mor l’empresari mallorquí Rafael Moyà

SERVEIS

Salut aixeca les restriccions a Vallirana per l’episodi de terbolesa de l’aigua

Vallirana
Societat

Mor Jaume Torras, historiador referent de l’origen de la industrialització

SOCIETAT

Sancionen TMB per infringir la llei en els plans d’igualtat i els protocols d’assetjament

Barcelona