Societat

Unes 85.000 persones visitaran els cementiris de Barcelona per Tots Sants

TOTS SANTS

Cementiris de Barcelona té prevista una assistència de 85.000 persones per Tots Sants als nou cementiris que hi ha a la ciutat: Montjuïc, Poblenou, Sant Andreu, Horta, Sant Gervasi, les Corts, Sants, Collserola i Sarrià. Aquesta previsió, feta pels gestors dels recintes funeraris de la ciutat, és lleugerament superior a la de l'any passat, quan Tots Sants era enmig d'un pont de quatre dies, però està condicionada a les previsions meteorològiques de fred i pluja d'aquest cap de setmana, segons Cementiris de Barcelona.

Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) recomana la utilització dels transports públics de metro i autobusos per desplaçar-se, i per això s'han reforçat les línies, a més de posar autobusos llançadora.

Coincidint amb Tots Sants, Cementiris de Barcelona amplia l'horari per entrar als cementiris de vuit del matí a sis de la tarda, a més de posar punts de venda floral als cementiris del Poblenou i Sant Andreu. També en altres cementiris, com el de les Corts, hi haurà un concert d'un quartet de corda, i aquest dissabte se celebrarà una missa en commemoració dels difunts a les capelles dels cementiris de Sarrià, les Corts, Sant Andreu i Sants. També obriran les administracions dels nou cementiris.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.