Societat

Comencen a treballar amb les caixes negres de l'avió i les imatges de l'accident

La vicepresidenta primera del govern espanyol, Maria Teresa Fernández de la Vega, ha explicat que la comissió tècnica independent, encarregada d'investigar l'accident aeri de Barajas, està treballant amb les caixes negres i amb les imatges gravades de l'accident.

Després de la reunió del gabinet de crisi a Moncloa, presidit pel president del govern espanyol José Luis Rodríguez Zapatero, De la Vega ha explicat que serà una Comissió tècnica ''internacional'' perquè, a més de set experts espanyols, s'han incorporat representants de l'Agència Europea de Seguretat Aèria, del fabricant de l'aeronau, McDonell Douglas, propietat de l'avió sinistrat, i de l'administració nord-americana, país de l'empresa propietària de l'avió.

En total, seran quinze persones que redactaran un informe que s'enviarà directament al jutge que instrueix la investigació de l'accident.

Aquesta comissió haurà de determinar, segons De la Vega, "els fets, les causes i si hi ha algun tipus de responsabilitat".



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.