Societat

Detinguda una estafadora que prometia importants beneficis en inversions a la borsa

Successos

Els Mossos d'Esquadra han detingut una estafadora que prometia importants beneficis en inversions a la borsa. L'arrestada feia creure a les víctimes que tenia un padrí a la Borsa de Barcelona i els mostrava fotografies on presumptament sortia amb l'alt càrrec. Fins al moment s'han comptabilitzat vuit víctimes, set de les quals d'una mateixa família, a qui havia estafat més de 60.000 euros. La dona ja va ser detinguda a Barcelona l'any passat per estafar centenars de persones amb falsos pisos de protecció oficial.

Els Mossos d'Esquadra de l'Alt Penedès han detingut Maria Roser M.V, de 38 anys, veïna de Barcelona i de nacionalitat espanyola, com a presumpta autora d'un delicte d'estafa. L'arrestada, que tenia una gran habilitat per guanyar-se en poc temps la confiança de les seves víctimes, els explicava que des de feia temps invertia en borsa i això li proporcionava importants beneficis, ja que aconseguia doblar els diners invertits. A tots els estafats els assegurava que el seu padrí era una important càrrec de la Borsa de Barcelona i per tal que no dubtessin de la seva versió, els ensenyava diverses fotografies on presumptament apareixia aquesta persona i ella mateixa.

A l'arrestada ja li consten dues detencions anteriors per part dels Mossos, també per delictes d'estafa.

L'any passat Maria Rosa M.V, va ser detinguda juntament amb cinc persones més per estafar centenars de milers d'euros oferint pisos de protecció oficial que no existien. Els detinguts es feien passar per funcionaris del departament de Medi Ambient i Habitatge o d'Adigsa i demanaven pagaments a compte per fer uns tràmits que acabarien en la concessió d'un pis sense haver de participar en els sortejos que es fan habitualment.

Per aquests fets, al mes de febrer de l'any passat Maria Rosa M.V va ingressar a la presó per ordre del jutge a l'espera del judici, tot i que posteriorment va sortir en llibertat provisonal.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.