Societat

Detenen dos homes que van intentar endur-se per la força una noia a Vidreres

Una actuació coordinada de les comissaries dels Mossos d'Esquadra de Blanes i Santa Coloma de Farners ha permès la detenció de dos homes com a presumptes autors d'una temptativa de segrest que s'hauria produït el 14 d'octubre a la nit a Vidreres.

Segons el relat de la víctima, una noia menor d'edat, dos individus van intentar fer-la entrar per la força dins un cotxe. La jove, però, es va defensar i es va poder escapar. Dimecres, els Mossos van detenir els sospitosos que aquest divendres han passat a disposició judicial. Un d'ells ha ingressat a la presó per ordre del jutjat en funcions de guàrdia de Santa Coloma de Farners.

La detenció es va fer dimecres passat al vespre, quan els Mossos van saber que els individus i el vehicle implicats en el cas eren una altra vegada a l'àrea de Vidreres. Les comissaries de Blanes i Santa Coloma van organitzar un dispositiu de recerca que va fer possible la localització de tots dos sospitosos tan sols una hora després, quan circulaven per la carretera C-63, quan entraven a Lloret de Mar.

A part del delicte de detenció il·legal, els Mossos els imputen una falta de lesions i un delicte de desobediència als agents de l'autoritat, ja que no van fer cas de les indicacions dels agents per aturar el vehicle, van intentar fugir abans de ser detinguts i va ser necessari barrar-los el pas amb un vehicle policial.

Amb el cotxe ja aturat, els agents van veure que el conductor no estava sol i que un altre home s'amagava estirat als seients dels darrere. Els mossos els van demanar a tots dos que baixessin del cotxe, però s'hi van negar i van fer veure que no podien obrir les portes del vehicle. Finalment, un mosso va aprofitar que la finestra del conductor estava mig oberta per treure el fiador que bloquejava una porta. Llavors sí que va ser possible treure els dos homes del cotxe, tot i que van continuar resistint-s'hi.

Els detinguts són Gheorghe Vasile A., de 29 anys, i Ion Bogdan I., de 25 anys, ambdós de nacionalitat romanesa i amb domicili desconegut. Tots dos han passat aquest divendres a disposició del jutge de guàrdia, que ha decretat presó per al segon i la llibertat amb càrrecs per al primer.
 



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.