Societat

Renfe dóna per normalitzada la línia C-3 després d'acumular retards per l'avaria d'un comboi

Infraestructures

Renfe dóna per solucionats els problemes que hi hagut aquest dimecres a la línia de rodalies C-3 que uneix Barcelona amb Puigcerdà. Aquesta incidència que s'ha produït cap a les nou del matí ha estat causada per un problema mecànic que ha patit un dels combois al seu pas pel terme municipal de Balenyà (Osona).

Aquest fet ha provocat retards d'entre 30 i 55 minuts en quatre dels combois. Els retards s'han produït perquè un tren que era a Vic ha hagut de remolcar el comboi afectat condicionant la circulació en la línia que només té una via simple i on el creuament de trens només es pot fer algunes de les estacions.

Segons la companyia, la situació s'ha donat per totalment normalitzada des de poc després de les 11 del matí. Durant aquest temps, els passatgers del tren avariat han hagut d'esperar a l'interior del comboi que el tren fos remolcat.

Aquesta no ha estat la única incidència del dia en la línia C-3. Un altre tren ha patit retards de vint minuts de retard en el tram entre Sant Quirze de Besora (Osona) i Ripoll després de que a primera hora del matí ha caigut una branca d'arbres a la via en aquest tram.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.