Societat

Capturen el segrestador d'un avió canadenc a Jamaica

Successos

El segrestador d'un avió canadenc a Jamaica ha estat capturat després de vuit hores de tensió amb la policia a l'aeroport St. James de Montego Bay, segons fonts policials.

El diari The Cleaner, de Jamaica, ha indicat que personal policial i militar a irromput a l'avió i ha desarmat al segrestador, un home d'entre 20 i 30 anys descrit pel ministre d'informació de Jamaica, com un "perturbat mental".

Cap dels 174 passatgers i vuit tripulants a bord de l'avió Boeing 737 de l'aerolínia CanJet ha quedat ferit per l'home que els ha retingut amenaçant-los amb una arma de foc.

El vol 918 de CanJet volava cap a Halifax, Canadà, amb una escala a Santa Clara, Cuba.

L'incident ha començat gairebé a la mateixa hora que el primer ministre de Canadà, Stephen Harper, arribava a l'aeroport internacionals Norman Manley, a Kingston, uns 200 quilòmetres al sud-est de Montego Bay, per a una visita de treball de dos dies durant de la qual parlarà aquesta tarda davant el Parlament jamaicà.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.