Societat

Preparen un dispositiu de trànsit especial per al trasllat del mercat de Sant Antoni aquest dimarts

La Guàrdia Urbana de Barcelona ha preparat un dispositiu específic aquest dimarts per minimitzar l'impacte en el trànsit de la instal·lació provisional del mercat de Sant Antoni.

En concret es començarà a desviar el trànsit de la ronda de Sant Antoni entre els carrers Comte d'Urgell i Floridablanca per instal·lar l'equipament provisional. Aquest desviament de trànsit durarà mentre s'efectuïn els treballs de remodelació de l'actual mercat, uns quatre anys.

Els agents participaran en el tall de carrers als vehicles a la ronda de Sant Antoni, entre els carrers Comte d'Urgell i Floridablanca, exceptuant el pas transversal de Villarroel cap a la Riera Alta. A més faran tasques de regulació del trànsit.

El tall de la ronda afectarà a la circulació dels carrers Paloma, Ferlandina i Sant Gil, que restaran en cul de sac des del carrer Nou de Dulce fins a la ronda Sant Antoni.

Senyalització inutilitzada
Aquest dilluns, l'empresa adjudicatària de l'obra ha inutilitzat la senyalització vertical de la zona, i ha instal·lat panells informatius. A més, també es facilitarà l'accés dels vehicles cap als aparcaments de la zona sempre que el desenvolupament de l'obra ho faci possible.

Mentre duri el trasllat provisional al nou mercat, la ronda de Sant Antoni es tallarà i es faran els desviaments en sentit ascendent pel carrer Comte d'Urgell i Floridablanca, per enllaçar de nou amb la ronda. En el sentit descendent de la via, els vehicles es desviaran pel carrer Sepúlveda. Es permetrà sempre el pas transversal de vehicles des del carrer Villarroel cap al carrer Tamarit, o cap a la Riera Alta, que serà l'únic accés a la zona del Raval.

Els vehicles que vulguin sortir pels carrers afectats, com Paloma, Ferlandina i Sant Gil, es desviaran pel carrer Nou de Dulce cap a Riera Alta, Erasme Janer i Sant Antoni Abat. La circulació procedent de Valldonzella i Torres Amat es desviarà per la ronda Sant Antoni en sentit ascendent. El trànsit del carrer Muntaner es desviarà pel carrer Sepúlveda o per la ronda, en sentit ascendent.

El dispositiu també comporta la modificació de les seqüències dels semàfors en sis cruïlles per tal de donar més fluïdesa a la circulació. A més, s'anul·larà el funcionament dels semàfors de ronda Sant Antoni amb Comte d'Urgell i ronda Sant Antoni amb el carrer Tamarit, perquè estan dins de l'obra. 11 línies d'autobús modificaran el seu itinerari per les obres, i s'anul·laran nombroses parades. Transports Metropolitans de Barcelona ja ha anunciat que es col·locaran avisos informatius en aquests recorreguts.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

El Maresme comprarà al mercat lliure l’energia per sanejar l’aigua a partir de dilluns

Mataró

Invertiran uns 700.000 euros per millorar una desena de centres educatius

GIRONA
GIRONA

Contenidors comunitaris i tancats a blocs que fan el porta a porta

GIRONA
Infraestructures

Front comú de Lleida i Osca per recuperar les freqüències de tren d’abans de la pandèmia

Lleida
Societat

Gratallops marida vins i orgull per atraure turisme LGTBIQ+

Gratallops

El Dia Internacional de l’Orgull LGBTI, a les poblacions gironines

banyoles

L’institut Deulofeu diu que les proves de 2n d’ESO són “injustes"

figueres

La C-63 tindrà tres noves rotondes i passos de vianants

VIDRERES
Medi Ambient

Lleida insta l’Estat a protegir l’horta de les línies de Molt Alta Tensió

Lleida