Societat

Una granja de porcs del Canadà, infectada per un home que havia viatjat a Mèxic

Segons l'Agència d'Inspecció Alimentària del Canadà, un 10% dels 2.200 porcs de l'explotació mostren símptomes de contagi de la grip A

Les autoritats canadenques han comunicat que els porcs d'una granja de la província d'Alberta estan infectats amb el virus A / H1N1 i que possiblement hagin estat infectats per un home, de professió fuster, que va arribar de Mèxic el passat 12 d'abril. L'home, tot i que va desenvolupar els símptomes de la grip, va començar a treballar a l'explotació porcina dos dies després.

Segons la l'Agència d'Inspecció Alimentària del Canadà (CFIA), un 10% dels 2.200 porcs de la granja mostren símptomes d'infecció de la grip A.

La CFIA afirma que la granja ha estat posada en quarantena i és "remota" la possibilitat que els animals tornin a transmetre el virus a les persones. També s'ha recalcat des de l'agència que no hi ha perill que el consum de productes porcins pugui infectar les persones.

Per altra banda, les autoritats sanitàries canadenques han elevat a 85 el nombre de persones que han agafat el virus a tot el país després del descobriment en les últimes 24 hores de 34 casos nous.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.