Societat

L'enxampen després de penjar vídeos al YouTube fent piruetes temeràries per Barcelona

La Guàrdia Urbana ha imputat un motorista que va penjar a internet diversos vídeos on apareix circulant per Barcelona en contra direcció i fent piruetes sobre la moto, per un delicte contra la seguretat del trànsit amb l'agreujant de temeritat, segons han confirmat fonts policials.

Els agents van obrir una investigació després de descobrir els vídeos i van poder identificar el motorista, Chamil K., gràcies a unes imatges on la Guàrdia Urbana l'aturava a la plaça Catalunya i immobilitzava la seva moto, una Suzuki GDX-R6 de color negre, segons ha publicat aquest dimecres La vanguardia.

Chamil K. no té carnet, només el permís per conduir ciclomotors, que se li va retirar després de perdre tots els punts, i té desenes de multes per infraccions de trànsit.

L'imputat ha anat a les dependències policials amb el seu advocat tot i que s'ha negat a declarar davant dels agents, i ara haurà de presentar-se al jutjat quan el jutge el citi.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.