Societat

Un tren xoca contra un mur al final de la via a Mataró i causa sis ferits lleus

Sis passatgers han resultat aquest divendres ferits lleus en topar un tren de Rodalies amb un mur en un final de via a l'estació ferroviària de Mataró, per causes que la companyia Renfe està investigant.

Segons ha informat a Efe un portaveu de Renfe, l'accident ha succeït cap a les 13.00 hores, quan la màquina d'un tren de rodalies ha topat lleument amb el mur del final de la via en el moment en què el maquinista frenava per aturar el comboi, després d'haver entrat a l'estació de Mataró.

A conseqüència del sinistre, han quedat ferits lleus sis passatgers del primer vagó, que han estat traslladats en ambulància a l'Hospital de Mataró  per ser sotmesos a un reconeixement mèdic. Cap a les quatre de la tarda, tots sis afectats ja havien estat donats d'alta.

La companyia ferroviària Renfe ha obert un expedient informatiu per aclarir les causes de la col·lisió, per la qual cosa s'està interrogant al maquinista  conèixer les circumstàncies de l'accident.

Els responsables de l'empresa ferroviària pretenen aclarir si la col·lisió ha estat per un error humà del maquinista o a una avaria en el sistema de frenada del ferrocarril.

L'accident, ocorregut en un tren de rodalies procedent de Barcelona, no ha tingut cap afectació en el trànsit ferroviari, ja que l'estació de Mataró era el destí final del comboi.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.