Societat

Es feia passar per la seva cosina per fer robatoris amb violència i no ser identificada

Una dona de 31 anys ha estat detinguda a Montmeló com a presumpta autora de tres assalts amb intimidació i violència, que presumptament va falsificar a més la seva identitat, fent-se passar per la seva cosina, per evitar ser localitzada, fet que ha  complicat la investigació policial.

Segons han informat aquest dissabte els Mossos d'Esquadra, Raquel C.C. assaltava les seves víctimes -principalment dones- al carrer i de forma desprevinguda, a les quals sostreia els diners i els seus telèfons mòbils.

Els assalts es van registrar entre el 18 d'agost de 2007 i el 10 de febrer de 2009 a les localitats de Barcelona, Badalona i Montmeló.

Les indagacions policials han determinat que la detinguda, de nacionalitat espanyola i veïna de Montmeló, es feia passar per la seva cosina per evitar ser identificada i localitzada.

Després d'una complexa investigació, els Mossos van tenir constància que el passat 10 de febrer, Raquel C.C. va abordar presumptament una dona a Montmeló a la qui va intimidar amb un ganivet i a la qual va obligar que la portés en el seu cotxe fins a un caixer automàtic i allà la va instar a extreure diners del seu compte.

Les investigacions han relacionat la detinguda amb dos assalts més comesos el 18 d'agost de 2007 a Badalona i el 6 de febrer del 2009 a Barcelona. L'arrestada tenia una ordre judicial pendent per no haver reingressat a la presó.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Sanitat

El nou CAP Florida Sud de l’Hospitalet de Llobregat obrirà el dia 25

L’Hospitalet de Llobregat
MEDI AMBIENT

Neumàtics, plàstics i ferros, els principals residus del fons marí al port de la Ràpita

La Ràpita
Europa

Pugen a dinou les víctimes del temporal Boris

Barcelona
Societat

Uns 170.000 turistes visiten cada dia Barcelona

Barcelona
Turisme

L’Ajuntament de Barcelona vol quadruplicar el preu que paguen els autocars turístics per aparcar

Barcelona

Els robatoris de bicis creixen un 34% en dos anys

Barcelona

Assaig del nou sistema de recollida de residus al Barri Vell i el Mercadal

Girona
societat

Comença la construcció de 132 pisos de protecció a Reus

Reus
societat

El Sindicat de Manters denuncia problemes per accedir a classes de català

barcelona