Societat

El PP demana explicacions a l'Ajuntament de Barcelona pel "veto" a una campanya als autobusos sobre l'elecció de la llengua

El líder del PP a l'Ajuntament de Barcelona, Alberto Fernández Díaz, demanarà explicacions al govern municipal i a l'Entitat Metropolitana del Transport (EMT) pel "veto" a una campanya publicitària en els autobusos de la ciutat que volia contractar l'Asociación por la Tolerància sobre l'elecció de llengua d'ensenyament.

Fernández ha criticat en un comunicat els anuncis sobre l'ateisme que sí que van lluir els autobusos, perquè, segons ell, un mitjà públic no hauria de tenir publicitat ideològica. El dirigent popular considera que la campanya sobre la llengua era "purament informativa" i, per aquest motiu, ha jutjat com a "sectari" que no tiri endavant. A més, ha reclamat que el Consorci d'Educació promogui que els pares puguin triar la llengua d'escolarització dels seus fills, garantint el coneixement de català i castellà.

Segons l'Asociación por la Tolerancia, des del febrer hi havia un precontracte i havia pagat la meitat de la campanya, però "no ha passat l'últim filtre", el de l'empresa que gestiona la publicitat dels autobusos de TMB, Promedios, que ha al·legat que una campanya com aquesta "crea polèmica i pot fer mal al mitjà".



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.