Societat

Les protectores donen suport a la gossera del parc de l'Oreneta

Diverses societats protectores d'animals han fet públic aquest dilluns el seu suport "condicional" al projecte de Parc d'Acollida d'Animals de Companyia que el govern municipal de l'Ajuntament de Barcelona vol ubicar al costat del parc de l'Oreneta. Les protectores han aprofitat per demanar, mentre es duen a terme les obres de construcció, que s'arrengi l'actual Centre d'Acolliment d'Animals de Companyia (CAAC) de l'Arrabassada.

Els representants de les entitats han criticat també la postura dels grups municipals de CiU, PP i ERC, per mostrar-se contraris al projecte i per "polititzar" aquesta qüestió. "Els convidem a què demanin una moratòria per tal que s'aturi la venda de mascotes fins que les gosseres quedin buides" ha dit de manera contundent Leonardo Anselmi, portaveu de les protectores.  "No tindríem així cap despesa pública" ha respost en referència a les crítiques per el cost de les obres.

Les instal·lacions projectades preveuen tenir espai per a 250 gossos i 200 gats, mentre que les obres de construcció –amb un pressupost de nou milions d'euros– començaran El 2010 i s'allargaran durant un any i mig.

El govern municipal ha assegurat en nombroses ocasions que el centre no generarà pudors, sorolls i altres molèsties als veïns de la zona, aspecte que els partits a la oposició no comparteixen.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.