Societat

El PP acusa Maragall d'atiar "una vaga del professorat"

El parlamentari del PP Rafa López ha acusat aquest dimecres el conseller d'Educació, Ernest Maragall, de buscar "l'enfrontament social" i "d'atiar una vaga del professorat". Així de contundent ha estat el diputat del PP després de donar-se a conèixer la proposta d'Educació d'avançar l'inici del curs escolar una setmana, el 7 de setembre, i compensar aquests dies amb una setmana de vacances al febrer.

López ha criticat que el conseller "no ho ha consultat amb ningú, ni al Parlament, ni al professorat, ni a les famílies". Ha definit l'anunci "d'irresponsable" i "amb un contingut que s'havia de debatre en el projecte de llei" d'Educació.

Així mateix, el diputat dels populars catalans ha recalcat que "és positiu que es facin els canvis necessaris per adaptar la realitat escolar i social i la conciliació de la vida laboral i familiar". No obstant això, ha insistit que s'ha de fer amb un profund diàleg amb els pares i les famílies i després amb el professorat. "Abans de fer anuncis s'ha de buscar el diàleg", ha dit.

Maragall ha presentat aquest dimecres al matí la proposta del nou calendari escolar que ara haurà d'aprovar el Consell Escolar. La intenció és fer efectiu aquest canvi de calendari a partir del curs 2009-2010.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.