Societat

Uns 60 efectius de l'Ajuntament de Barcelona netegen les platges, que continuaran tancades

Meteorologia

Una seixantena d'efectius de l'Ajuntament de Barcelona han netejat durant tot el dia les platges de la ciutat, afectades pel temporal de pluja i vent que des del passat dia de Sant Esteve afecta Catalunya, especialment en el seu quadrant nord-est, segons ha informat un portaveu del consistori.

Les previsions de l'Ajuntament de Barcelona és que les platges segueixin com a mínim durant tot el diumenge tancades, i no es podrà accedir a elles fins que estiguin totalment netes. Ara com ara no hi haurà una valoració de danys, doncs es deixa per més endavant, ja que l'Ajuntament vol concentrar els seus esforços a ultimar les tasques de neteja.

A més de treure la brutícia que s'ha acumulat a la sorra pel temporal, els efectius municipals han ajudat a netejar locals situats a primera línia de mar, on s'havia acumulat sorra per les fonts ratxes de vent.

L'Ajuntament va tancar aquest dissabte els accessos a les platges de la ciutat de Barcelona degut al temporal, i per tal d'evitar que algun transeünt pogués accedir a primera línia de mar, agents policials han col·locat aquest migdia tanques a les entrades.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.