Societat

La USTEC considera que Maragall s'ha precipitat amb la proposta

La secretària general d'USTEC, el  sindicat majoritari en el sector educatiu, Rosa Cañadell, considera que el conseller Ernest Maragall "com sempre" s'ha "precipitat" a l'hora de fer pública la proposta d'avançar una setmana l'inici del curs escolar. Cañadell remarca que USTEC no s'ha negat mai a negociar el calendari escolar i a millorar-lo però demana que cal negociar-ho dins del Consell Escolar, on assegura que hi ha altres propostes sobre la taula.

Per Cañadell, el nou calendari escolar ha de garantir que l'administració tindrà enllestida tota la maquinària necessària per poder començar el curs la segona setmana de setembre (assignació d'interins, matriculacions, etc) i que hi hagi una "solució viable i real" per als pares i mares perquè puguin deixar els seus fills en algun lloc i de forma gratuïta la setmana de vacances del mes de febrer (colònies, casals).

La portaveu sindical considera positiu millorar el calendari però assegura que "no és imprescindible", com tampoc ho és parar al febrer una setmana. "No volem que creï malestar i generi més problemes", ha remarcat. "Fins que no estigui clar com se soluciona l'aturada del febrer, cal parlar-ho, i també caldria negociar-ho amb el sector empresarial", ha afegit Cañadell, sobre la flexibilitat laboral dels pares.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.