Societat

Sòria assegura que l'Església segueix "un camí diferent al de la societat"

El ministre de Sanitat i Consum, Bernat Sòria, ha afirmat aquest dimarts que la Conferència Episcopal Espanyola (CEE) segueix "un camí diferent al de la societat", ja que "el debat avortament sí avortament no ja es va fer a l'Estat fa 20 anys". Sòria ha respost d'aquesta manera a la polèmica campanya contra l'avortament que els bisbes espanyols han presentat aquest dilluns. Sota el lema ¡Protege mi vida!, la Conferència Episcopal assegura que es protegeix "més la flora i la fauna que els no-nascuts".

El ministre ha indicat que el debat actual se centra a adaptar la legislació a l'entorn europeu, "per dotar-la de lleis similars a les d'aquests països als quals contínuament diem que volem assemblar-nos".

Sòria també ha negat que la reforma de la llei de l'avortament tracti l'objecció de consciència dels metges a l'hora de fer una interrupció de l'embaràs. "Durant els últims 20 anys no em consta que cap professional sanitari hagi tingut problemes a l'hora d'objectar", ha assenyalat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.