Societat

Detingut al Vendrell per simular durant cinc dies el seu segrest

Tenia un deute important que volia pagar amb els diners del rescat. Va fer creure a la seva exparella sentimental que si no pagava els 5.000 euros del rescat el matarien

Els Mossos d'Esquadra han detingut a Marius G., de 26 anys i nacionalitat romanesa com a presumpte autor d'un delicte d'extorsió i un altre de simulació. L'arrestat va estar durant cinc dies, i fins que va ser detingut, fent creure a la seva exparella sentimental que estava retingut contra la seva voluntat per una banda de ciutadans de l'Est.

Durant aquests cinc dies l'arrestat va enviar desenes de missatges a la jove a través de diversos telèfons mòbils fent-se passar per un dels segrestadors. En els missatges, el fals segrestador exigia el pagament de 5.000 euros a canvi de no matar Marius G. i recomanava no denunciar els fets a la policia si no volia tenir problemes.

En veure que no es feia el pagament dels diners exigits, el detingut va anar rebaixant la quantitat econòmica fins als 200 euros.

Els Mossos, en tenir coneixement dels fets, van muntar un dispositiu per localitzar la possible víctima del segrest tot i que aviat, mitjançant diversos indicis, van veure que podria tractar-se d'un muntatge.

Els agents van engegar un operatiu de vigilància al voltant d'un hostal de l'Arboç on presumptament Marius G. es trobava retingut contra la seva voluntat i van poder corroborar que la falsa víctima abandonava l'establiment amb total llibertat i fent un ús constant del telèfon mòbil. L'individu es va desplaçar en tren fins a la localitat del Vendrell, on va ser detingut.

Posteriorment es va poder comprovar que l'home durant els dies que assegurava haver estat víctima d'un segrest havia estat allotjat amb total normalitat en el mateix hostal, entrant i sortint sense el control de ningú. La falsa víctima tenia un important deute i amb el fals segrest pretenia aconseguir els diners que necessitava.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
societat

Caldes de Malavella presenta el cartell de la Festa Major

caldes de malavella
Societat

Mor Alfredo Miranda, gerent de diversos concessionaris del Grup Forné

societat

Suspès el desnonament de la veïna de 84 anys del barri de Pedret

girona
SOCIETAT

Santa Susanna, seu d’una escola de futbol d’elit per a joves nord-americans

Santa Susanna
educació

La Universitat de Girona arriba a les 2.000 tesis doctorals

girona
societat

Francisco Javier Jarillo Pérez, pren possessió del seu càrrec com a cap de la Policia Local

blanes
SERVEIS

Rendibilitat mínima a la xarxa d’aigua dels municipis barcelonins

barcelona
societat

L'Ajuntament regularà l’horari del repartiment de mercaderies al centre històric

figueres

L’emigrant barceloní té 30 anys

Barcelona