Societat

Set detinguts a Barcelona en dues operacions contra el tràfic de drogues

En l'operació s'han intervingut 4 quilos d'heroïna amagada en una maleta amb doble fons i 466 grams de cocaïna en un paquet postal

La Guàrdia Civil ha detingut set persones a Barcelona en dues intervencions contra el tràfic de drogues. En l'operació s'han intervingut 4 quilos d'heroïna amagada en una maleta amb doble fons i 466 grams de cocaïna en un paquet postal.

Per l'heroïna van detenir un ciutadà pakistanès de 50 anys i veí de Barcelona. Per la cocaïna hi ha sis detinguts que són quatre homes, un bolivià, dos colombians i un argentí, i dues dones bolivianes.

La Guàrdia Civil ha detectat la presència d'un paquet postal que contenia cocaïna i ha detingut dues dones i quatre homes per un delicte contra la salut pública. Se'ls ha intervingut 466 grams de cocaïna, 1.710 euros i 9 telèfons móbils.

Els detinguts són S.L.A.O, boliviana i veïna de Barcelona, T.G.E, boliviana i veïna de Barcelona, J.C.G.Z , colombià sense domicili conegut, A.G.G. B, colombià, veí de Viladecans, M.E.B., argentí, nacionalitzat espanyol i veí del Vendrell i H.C.C., bolivià sense domicili conegut.

El paquet postal havia arribat a Barcelona des de Buenos Aires amb escala a Madrid.

En una altra intervenció policial, la Guàrdia Civil va detectar una maleta facturada a l'aeroport del Prat que tenia un doble fons on hi havia amagats 4 quilos d'heroïna.

La Guàrdia Civil va detenir el ciutadà pakistanès S. H., de 50 anys i veí de Barcelona. La maleta havia arribat a Barcelona procedent de Lahore (Pakistan) amb escala a Londres. En aquest cas el detingut va passar a disposició del jutjat número 3 del Prat de Llobregat.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.