Societat

El Suprem rebutja el dret d'objectar contra l'assignatura d'educació per a la ciutadania

Educació

El ple de la Sala del Tribunal Suprem ha decidit que no es pot objectar l'assignatura d'educació per a la ciutadania. El Suprem ha arribat a la conclusió que en els casos presentats no existeix el dret a l'objecció de consciència i també que els decrets examinats, referits a educació secundària, per ells mateixos no arriben a lesionar el dret fonamental dels pares de forma que els seus fills rebin formació religiosa i moral que estigui d'acord amb les seves conviccions. La decisió s'ha pres amb el vot favorable de 22 dels 29 magistrats presents.

La Sala Tercera del Tribunal Suprem, en ple, ha examinat quatre recursos de cassació, sobre el dret a l'objecció de consciència a l'assignatura educació per a la ciutadania, tres procedents de la sala del contenciós administratiu del Tribunal Superior de Justícia d'Astúries i un altre procedent de la sala del contenciós de Sevilla.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.