Societat

Centenars de vols cancel·lats als EUA per culpa de la neu

Turisme

Les fortes tempestes que afecten el nord-est i el centre-oest dels Estats Units han obligat a endarrerir i cancel·lar nombrosos vols en els aeroports nord-americans, fet que ha portat les autoritats a demanar als passatgers que comprovin amb antelació l'estat dels seus vols per evitar grans concentracions als aeroports.

Chicago i Nova York són les ciutats més afectades. A l'aeroport Newark Liberty, situat entre les ciutats de Newark i Elizabeth al nord de l'Estat de Nova Jersey, prop de la ciutat de Nova York, s'han hagut de cancel·lar  374 vols. A l'aeroport internacional de O'Hare, a Chicago, ja són més de 250 els vols suspesos, segons ha informat la portaveu del departament d'Aviació de Chicago Karen Pride, en declaracions recollides per la CNN.

Les aerolínies han avisat els passatgers que estiguin pendents de les pàgines web de les empreses per conèixer les últimes informacions abans de dirigir-se als aeroports.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.