Societat

Els estudiants de secundària entren a la conselleria d'Educació durant la manifestació contra la LEC

Han improvisat el recorregut perquè només han reunit un centenar de participants, menys dels esperats

El centenar d'estudiants de secundària anti-Bolonya i contraris a la LEC que s'estan manifestant aquest dimecres al migdia pels carrers de Barcelona han ocupat la seu del departament d'Educació, situat a la Via Augusta.

Els estudiants han entrat a l'interior de l'edifici i han pujat fins a la cinquena planta, on hi ha el despatx del titular d'Educació, Ernest Maragall, que en aquells moments no hi era. Els alumnes de secundària també han rebut el suport dels estudiants universitaris anti-Bolonya. Ambdós col·lectius denuncien que la LEC i el pla Bolonya formen part del mateix procés de privatització de l'ensenyament.

En trobar-se la cinquena planta tancada, els estudiants s'han assegut davant la porta, han llegit un manifest a favor de la derogació de la LEC i han demanat la dimissió del conseller d'Educació, Ernest Maragall.

Durant la marxa, també s'han aturat davant de l'Institut Menéndez Pelayo i han demanat la dimissió del seu director.

Un centenar d'estudiants de centres de secundària havia iniciat a tres quarts d'una del migdia un recorregut de protesta, amb menys participació de la prevista, i han decidit acabar la protesta amb una ocupació, que finalment ha estat la de la conselleria.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.