Societat

Una trentena d'estudiants torna a tancar-se a la biblioteca de la UPF per fer una vaga a la japonesa

Educació

Una trentena d'estudiants s'han tancat novament aquesta matinada en la biblioteca de la Universitat Pompeu Fabra (UPF), per dur a terme una vaga a la japonesa, segons ha informat l'assemblea pels drets dels estudiants.

En un comunicat han assenyalat que la tancada s'ha dut a terme "per estudiar per als exàmens i per un nou pla d'estudis, que ens exigeix més hores de treball personal il·limitat" i poder conciliar el model pedagògic que imposa el pla Bolonya.

També han assegurat que tots els joves que estan portant a terme aquesta acció estan matriculats a la UPF, i que aquest acte "és una actuació legítima dins del marc de les llibertats col·lectives que s'haurien de donar a una societat democràtica i de dret".

En el comunicat, en el qual asseguren que el rector, Josep Joan Moreso, ha acceptat reunir-se amb l'assemblea d'estudiants, condemnen també l'actuació d'aquest dimecres dels Mossos d'Esquadra a la porta del rectorat de la Universitat de Barcelona i la dura repressió de la manifestació dels estudiants.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.