Societat

L'estudiant d'Olot afectada per la grip nova considera que la malaltia "s'està exagerant"

L'estudiant de 22 anys de l'Escola d'Art d'Olot afectada per la grip nova considera que la malaltia "s'està exagerant una mica".

La jove, Laura Creus, porta sis dies seguint el tractament amb antivirals i aquest matí se li ha confirmat que té la grip AH1N1. "En un principi havia d'estar a casa aïllada amb mascareta, i els meus pares també s'havien de medicar", ha indicat Laura Creus.

L'estudiant, que es troba a casa seva a Salt (Gironès) ha dit que, d'aquí a quatre dies, començarà "a fer vida normal" un cop hagi conclòs el tractament. La noia es mostra tranquil·la i explica, en referència al seu cas, que tot i que els símptomes d'aquesta grip "són més forts, es pot superar".

Segons ha explicat, fa uns dies va quedar amb el jove gironí Eduard Gené, que havia viatjat a Mèxic. Al cap de poc que el noi ingressés al Trueta, la jove estudiant es va començar a trobar malament. "Dimarts em vaig començar a trobar malament i tenia alguns símptomes", ha indicat.

L'estudiant ha explicat que li va començar a fer mal al coll, però que no li havia donat massa importància en un principi, perquè no era el primer cop que li passava. En veure que el mal no remetia, la noia va anar dijous passat a l'hospital. "Allà em van fer anàlisis i em van indicar que era un possible cas sospitós", ha indicat.

Els resultats definitius, que s'han notificat aquest matí a la família, han confirmat que l'estudiant pateix la grip nova. Laura Creus, que actualment segueix el tractament d'antivirals a casa, es mostra tranquil·la.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.