Societat

Seat presentarà una versió commemorativa del 25 aniversari de l'Ibiza

El nou model, que por costar fins a 17.000 euros, s'exposarà al Saló de l'Automòbil de Barcelona, on es podran trobar també les diferents versions que configuren la història de l'Ibiza

Seat presentarà al saló de l'Automòbil de Barcelona una versió especial de l'Ibiza, per commemorar del 25 aniversari del llançament d'aquest model al saló de l'Automòbil de París de 1984, segons que ha informat avui la marca automobilística espanyola.

Aquesta versió, anomenada 25 aniversari, estarà disponible en els motors gasolina 1.4 de 85 CV i diesel 1.9 TDI de 105 CV amb acabat Sport i en les carrosseries de tres i cinc portes.

L'equipament inclou climatitzador, vidres foscos, llantes d'aliatge de 17 polzades, miralls exteriors amb posició aparcament, desconnexió coixí de seguretat de passatger i connexió USB i Bluetooth. Tot per un preu afegit de 384,27 euros en el cas del motor diesel i de 400 per al propulsor de gasolina.

Seat exposarà al saló de l'Automòbil de Barcelona les quatre generacions que conformen la història del model, on el públic podrà observar l'evolució de l'Ibiza des del seu llançament. La nova versió pot costar fins a 17.000 euros. 


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.