Societat

El Palau Ducal acull una exposició i una trobada de boixeteres

La mostra recopila un recorregut històric dels treballs i labors realitzats per les boixeteres de Gandia i la comarca.

L'exposició, que romandrà al Palau fins al diumenge 12 de setembre, es complementa amb una trobada de boixets el darrer dia.

La relació que van tindre els Borja a Gandia amb diferents arts artesanals és un fet històric. I enguany, amb motiu del 500 aniversari del naixement del duc Borja de Gandia, són diverses les associacions d'aquest tipus d'activitats les que li reten el seu homenatge. Aquesta setmana serà el torn de les boixeteres de Gandia i la comarca.

El Palau Ducal acollirà, fins al diumenge 12 de setembre, una exposició titulada Els boixets i els Borja. La dona al segle XVI: art i treball. Es tracta d'una recopilació que mostra un recorregut històric dels treballs i labors realitzats per les boixeteres de Gandia i la comarca, amb peces amb segles d'història i de gran valor sentimental.

Amb motiu de l'Any Borja, el Grup de Boixets de la Universitat Popular de Gandia i l'Associació de Boixets de Gandia han organitzat aquesta exposició. Aquest homenatge de les boixeteres de la comarca a Francesc de Borja es completarà amb un encontre organitzat per al proper diumenge dia 12 i en el que es trobaran puntaires de diferents pobles relacionats amb la vida dels Borja. Un encontre que es desenvoluparà entre les 10 i les 19 hores i que comptarà, entre d'altres, amb la visita de la família Ducal de Gandia a les 11 hores.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.