Societat

Les 16 persones detingudes en la batuda contra la prostitució a La Rambla podrien ser expulsades

Els arrestats no tenen permís de residència i, en el cas de les dues prostitutes, possiblement nigerianes, no tenen documentació que demostri ni la seva procedència ni la seva identitat

La Policia Nacional ha obert un procediment d'expulsió a les 16 persones detingudes divendres a Barcelona en una batuda contra l'exercici de la prostitució al carrer.

Es van detenir 16 persones i se'n van identificar 230 més en la batuda contra la prostitució que es va fer divendres a la matinada a la Rambla de Barcelona, Glòries i Rambla Catalunya i en la qual van participar-hi un centenar d'agents de la Policia Nacional, Mossos d'Esquadra i Guàrdia Urbana.

Els detinguts eren dues prostitutes de nacionalitat nigeriana, dos transvestits brasilers i dotze ciutadans estrangers que es trobaven a l'Estat en situació irregular.

Els arrestats no tenen permís de residència i, en el cas de les dues prostitutes, possiblement nigerianes, no tenen documentació que demostri ni la seva procedència ni la seva identitat.

Segons la legislació espanyola, abans de 40 dies els 16 immigrants detinguts han de ser expulsats o posats en llibertat.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.