Societat

L'aeroport del Prat opera amb normalitat tot i que s'han cancel·lat 23 vols

La cancel·lació de vols també es deu a la reorganització de les tripulacions i els vols de les companyies per la situació d'aquest dissabte

L'aeroport del Prat recupera aquest diumenge la normalitat després d'estar aquest dissabte sis hores i mitja sense operar. Tot i això, segons Aena, dels 855 vols programats per aquest diumenge s'han hagut de cancel·lar 23 vols -13 de sortida i 10 d'arribada- per l'afectació dels aeroports de A Corunya, Santiago de Compostel·la i Vigo a l'Estat i també dels aeroports de Bolonya, Pisa i Florència a Itàlia, que estan tancats a causa del núvol de cendra.

La cancel·lació de vols també es deu a la reorganització de les tripulacions i els vols de les companyies per la situació d'aquest dissabte. D'altra banda, també aquest diumenge l'aeroport de Girona ha anul·lat cinc vols i el de Reus, quatre.

L'aeroport del Prat va reobrir aquest dissabte a les deu de la nit, però les companyies aèries van mantener les cancel·lacions dels vols fins a mitjanit, momento en què van començar a operar amb normalitat.

Es preveu que els aeroports de Galícia puguin reobrir a les onze d'aquest matí.

D'altra banda, els aeroports de Girona i Reus també han fet cancel·lacions aquest diumenge. A Girona, dels 110 vols programats per aquest diumenge s'han hagut de cancel·lar cinc vols –tres de sortida i dos d'arribada- i Reus dels 44 vols programats se n'han cancel·lat quatre –dos de sortida i dos més d'arribada-.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.