Societat

El govern espanyol hauria pagat el rescat per alliberar els tres cooperants catalans

Segons publica 'El mundo', l'executiu de Zapatero ja hauria entregat cinc milions de dòlars als terroristes d'Al-Qaida a través d'un cap dels tuareg

El govern espanyol hauria pagat el rescat per alliberar els tres cooperants catalans segrestat a Mauritània fa tres mesos, Albert Vilalta, Alícia Gámez i Roque Pascual. Segons publica aquest diumenge El mundo, l'executiu de José Luis Rodríguez Zapatero hauria entregat cinc milions de dòlars al grup terrorista d'Al-Qaida al Magrib Islàmic a través del cap dels tuaregs a la zona.

De fet, segons informa aquest diumenge l'ACN, el president de Mali, Amadou Toumani Touré, "espera tenir bones notícies dels tres cooperants catalans segrestats els pròxims dies".

Segons el diari madrileny, la xifra de cinc milions de dòlars ha estat confirmat per un membre del govern i es va concretar després que fa uns dies agents dels Centre Nacional d'Intel·ligència pogués visualitzar un vídeo en què els tres catalans es veien sans i estalvis, tot i que Vilalta sortia amb una cama enguixada.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.