Societat

Un avió etíop amb 92 persones a bord s'estavella davant de les costes libaneses

Es desconeixen encara les causes de l'accident, però l'aparell s'havia enlairat enmig d'una intensa tempesta. La dona de l'ambaixador francès al Líban, Marla Pietton, anava a bord del vol accidentat d'Ethiopian Airlines

Un avió de la companyia Ethiopian Airlines s'ha estavellat amb 85 passatgers i 7 tripulants a bord al mar Mediterrani poc després d'enlairar-se des de Beirut. Els equips de rescat han iniciat la recuperació dels cadàvers.

L'avió, un Boeing 737, ha desaparegut dels sistemes de radar cinc minuts després d'enlairar-se de l'aeroport internacional Rafiq Hariri, segons han informat fonts de l'aeroport de la capital libanesa.

Al voltant de mig centenar dels passatgers són de nacionalitat libanesa, mentre que la majoria dels viatgers restants procedeixen d'Etiòpia.

L'avió s'ha enlairat poc després de l'hora prevista, a les 3.10 hora local (1.10 hora a Catalunya). El seu destí final era Addis Abeba, segons apareixia a la pàgina web de l'aerolínia, tot i que la companyia no ha fet cap declaració en els primers moments.

Els equips de rescat ja han localitzat les restes de l'aparell, a uns tres quilòmetres de terra.

Respecte a les possibles circumstàncies del sinistre, es desconeixen encara les causes de l'accident, però l'aparell s'havia enlairat enmig d'una intensa tempesta.

Un testimoni dels fets ha relatat que diversos residents de la zona costanera libanesa han vist estavellar-se un avió en flames al mar.

La dona de l'ambaixador francès al Líban, Marla Pietton, anava a bord del vol accidentat d'Ethiopian Airlines. L'ambaixador francès al Líban, Denis Pietton, va arribar al seu actual destí el mes d'octubre passat.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Un nou sistema per suplir les mamografies, a prova a Vall d'Hebron

Barcelona

L’autisme en positiu

Girona

Ja són 200 estudiants excel·lents amb pocs recursos econòmics els qui accedeixen a la universitat amb les beques de grau de la Fundació “la Caixa”

SOCIETAT

En favor de Caterina, acusada de bruixeria

Barcelona

Comencen les obres del primer cohabitatge cooperatiu per a gent gran

SANT FELIU DE GUÍXOLS
Societat

Mor l’empresari mallorquí Rafael Moyà

SERVEIS

Salut aixeca les restriccions a Vallirana per l’episodi de terbolesa de l’aigua

Vallirana
Societat

Mor Jaume Torras, historiador referent de l’origen de la industrialització

SOCIETAT

Sancionen TMB per infringir la llei en els plans d’igualtat i els protocols d’assetjament

Barcelona