Societat

El govern celebra l'alliberament de Gámez i diu que el final per Pascual i Vilalta "està encarrilat"

Carod-Rovira adverteix que encara cal mantenir la discreció fins que els altres dos cooperants puguin tornar a casa

El govern de la Generalitat, a través del seu vicepresident, Josep-Lluís Carod-Rovira, ha mostrat la seva satisfacció per l'alliberament de la cooperant Alicia Gámez. Carod ha assegurat que "està tot encarrilat per arribar a bon port" per a l'alliberament de Roque Pascual i Albert Vilalta, tot i remarcar que "no sabem si estem davant de dies o de setmanes" per al desenllaç.

Carod-Rovira ha assegurat que el govern català ha estat en tot moment en contacte amb el govern espanyol per seguir l'evolució dels esdeveniments a través del president de la Generalitat, del mateix Carod i de la viceconsellera d'Afers Exteriors, Roser Clavell, que han estat en contacte amb el president del govern espanyol i la vicepresidenta De la Vega. "No hi ha altre camí que ser discrets", ha dit Carod, pel que fa a la situació dels altres dos segrestats, Roque Pascual i Albert Vilalta.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.