Societat

Hereu: "No pararem fins a fer possible el retorn de tots els cooperants"

L'alcalde de Barcelona expressa la seva satisfacció per l'alliberament d'Alícia Gámez però recorda Albert Vilalta i Roque Pascual assegurant que "no podem defallir"

L'alcalde de Barcelona, Jordi Hereu, ha fet aquest dimecres al migdia una declaració institucional per mostrar la seva satisfacció per l'alliberament de la cooperant de Barcelona Acció Solidària, Alícia Gámez. Però lluny de centrar el seu discurs en la celebració, Hereu ha insistit en la situació que encara manté segrestats als altres dos catalans de la caravana solidària, Roque Pascual i Albert Vilalta. "No podem defallir", ha dit amb fermesa. L'alcalde ha assegurat que "no és moment de celebracions, perquè la celebració definitiva vindrà quan tots siguin a casa".

Hereu s'ha mostrat contundent en l'exigència de l'alliberament de Vilalta i Pascual. En aquest sentit, ha convidat tota la ciutat a estar "al costat de les seves famílies" i de la de la cooperant alliberada, i per això ha convocat tothom a la concentració que a les 19h es farà a Barcelona, com cada dimecres, per reclamar l'alliberament dels membres de l'ONG. "Farem tot el possible" perquè aviat estiguin lliures, ha advertit.

En aquest sentit, l'alcalde ha posat l'accent del seu discurs sobretot en la situació dels dos cooperants segrestats. "Ara més que mai no podem defallir", ha sentenciat. Per Hereu, després de l'alliberament de Gámez es pot "estar una mica més content, però no és el moment de celebracions, perquè la celebració definitiva vindrà quan tothom estigui a casa". "Que ningú ho dubti; no pararem fins a fer-ho possible", ha conclòs. Finalment, ha manifestat "el compromís de l'Ajuntament i de l'alcalde de no deixar de treballar per aconseguir" l'alliberament de Vilalta i Pascual.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

La DO Empordà preveu una verema amb menys producció però més qualitat

COLERA
Recerca

Aconsegueixen produir sucs més saludables reaprofitant residus del vi

Tarragona
societat

Minut de silenci a Rubí per condemnar el doble crim masclista

rubí
economia

Les hipoteques pugen un 15% tot i l’alça de preus

barcelona
adminsitracions

L’Escala mantindrà l’antiga piscina del Voramar en la reforma del passeig

L’Escala
GIRONA

Netegen l’espai entre el carrer del Pruner i el torrent de la Font de la Pólvora

GIRONA
PALAFRUGELL

S’instal·laran sis nous punts de recàrrega de vehicles elèctrics

PALAFRUGELL
societat

La Sindicatura de Greuges de Barcelona recomana abordar les causes estructurals del top manta

Barcelona
FIGUERES

Milloren la seguretat de la cruïlla del Camí Vell de Vilatenim amb il·luminació

FIGUERES