Societat

La junta del Palau renuncia a l'hotel de luxe impulsat per Millet

La Fundació assenyala que ha fet pública la seva decisió després que l'empresa promotora ha manifestat que no està en condicions de complir els compromisos adquirits

El Palau de la Música ha renunciat a impulsar un hotel de luxe al costat de l'auditori modernista, un dels projectes de l'anterior direcció de Fèlix Millet. L'espai serà destinat a equipaments culturals.

La Fundació assenyala en un comunicat que, deixant de banda els aspectes judicials que es resoldran als tribunals, la renúncia explícita de l'empresa Olivia Hotels a construir i explotar l'establiment hoteler, permet al Palau "recuperar un local que pot dedicar-se a la dotació d'equipaments culturals propis de l'entorn".

Entre els usos a què els locals podrien allotjar, el comunicat esmenta "una seu en condicions per a l'Escola Coral del Palau de la Música, que actualment funciona en uns baixos al carrer Ortigosa, una sala d'assaig i nous espais per a la biblioteca, millors en l'àmbit musical i el centre de documentació".

Els més de 4.000 metres quadrats del conjunt del carrer Sant Pere Més Alt permetrien també compartir-los amb "serveis culturals, educatius o socials del barri de Sant Pere".

L'actual equip directiu ha decidit pronunciar-se sobre aquests espais "després de veure que l'empresa que havia rebut la plena titularitat dels immobles i que havia d'executar l'hotel, ha manifestat no estar en condicions de complir els compromisos adquirits".


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.