Societat

Recuperen sis cossos més de l'Atlàntic

Amb la troballa, el nombre de cadàvers recuperats augmenta a 50, dotze dies després que un Airbus d'Air France caigués a l'Atlàntic per causes que encara es desconeixen

La troballa de sis noves víctimes de l'accident de l'Airbus d'Air France a l'Atlàntic ha donat ànims a les autoritats brasileres per seguir la recerca tot el temps que sigui necessari.

Els sis cadàvers han estat retirats del mar per la nau amfíbia francesa Mistral, que encara no els ha entregat a les autoritats brasileres, encarregades de la identificació de les víctimes.

Amb aquesta troballa són 50 els cadàvers recuperats de les aigües, dels 228 ocupants que portava el vol AF 447 accidentat el passat 31 de maig.

Les forces militars del Brasil han detallat que els equips de rescat estan preparats per allargar les recerques fins el dia 25 de juny com a mínim, tot i que a partir de dimecres i cada dos dies avaluaran la conveniència de seguir buscant.

Tot i això, els militars ja han admès que serà molt difícil recuperar els 178 cadàvers que resten en aigües de l'Atlàntic, dotze dies després de la tragèdia.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.