Societat

La cursa de la Mercè de Barcelona bat tots els rècords de participació de la seva història

Amb 10.000 corredors, l'organització ha tancat les inscripcions abans de la data límit

La 31a edició de la Cursa de la Mercè, que demà diumenge es disputarà sobre un circuit urbà de 10 quilòmetres a Barcelona, ha batut el rècord de participació de tota la seva història, amb 10.000 corredors en la línia de sortida que va obligar a l'organització a tancar les inscripcions abans de la data límit.

La prova sortirà de l'avinguda de Rius i Taulet a les 9.30 hores i l'arribada estarà ubicada a l'avinguda de Maria Cristina.

La sortida estarà distribuïda per calaixos en funció de la marca acreditada pel corredor en la distància de 10 quilòmetres. Cada calaix està identificat amb un color i podran accedir al mateix els corredors que tinguin el dorsal del color distintiu de cada calaix.

S'espera comptar amb la presència dels vencedors de la passada edició, els marroquins Mustafa Younes (30.20) en categoria masculina i Hasna Bahom (37.38) en fèmines.

Al costat d'ells estaran corredors de la talla de Driss Lakhouaja, vencedor el 2007 o Roger Roca, guanyador el 2004 i de la Challenge Barcelona de 10 Quilòmetres de 2008-2009.

En fèmines, els noms d'Estrella Ribó, segona el 2008 i tercera el 2007, Montse Cinca o Mertixell Calduch, vencedora en categoria femenina de la Challenge Barcelona seran els destacats.

El rècord absolut de la prova l'ostenta Mustafa Younes, amb un registre de 29.35, aconseguit en la seva victòria del 2006. En fèmines el posseeix Isabel Eizmendi, amb 34.15, aconseguit el 2004.

La Cursa de la Mercè entra aquesta temporada en les carreres de la Challenge Barcelona 10 quilòmetres, corresponent al calendari 2009-2010.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.