Societat

mont-roig del camp

Cinc detinguts relacionats amb el ‘top manta' a Miami Platja

Els Mossos d'Esquadra han detingut, entre dijous i divendres, fins a cinc persones relacionades amb el top manta, a més d'obrir diligències penals contra una sisena. Aquestes actuacions s'inclouen en les actuacions que el cos policial té en marxa a la costa tarragonina per prevenir aquest tipus de venda ambulant il·legal.

L'actuació principal es va produir la matinada d'ahir al nucli de Miami Platja, a Mont-roig del Camp, on agents de la unitat de seguretat ciutadana de la comissaria de Cambrils van detenir cinc persones com a presumptes autores d'un delicte contra la propietat industrial i intel·lectual. Els agents van aturar, cap a la una de la matinada, el vehicle en què viatjaven els cinc detinguts i en el qual transportaven material presumptament falsificat. En total, hi van trobar 237 CD, 119 DVD, 77 bosses de mà, vint jerseis tipus polo i tretze parells de sabates, totes de marques reconegudes.

Els cinc detinguts, que tenen entre 25 i 46 anys, són residents a Salou, tot i que d'un d'ells no es coneixen dades sobre el seu domicili o edat.

D'altra banda, dijous al matí els agents de l'àrea regional de recursos operatius (ARRO) va obrir diligències penals contra un venedor de top manta que es va localitzar a l'estació de tren de Salou. L'home venia ulleres de sol i rellotges de polsera, també presumptament falsificats. Els Mossos li van comissar tot el material que tenia a la venda en aquell moment.

La policia catalana té en marxa a la costa tarragonina un dispositiu de lluita contra el top manta que inclou també un reforç de la presència policial al Vendrell i Calafell, tal com van pactar Interior i els municipis.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Roses dedicarà uns 3,5 milions del romanent a infraestructures i compra d’habitatge social

ROSES
Societat

Identifiquen sis pilots de drons per sobrevolar la zona restringida de la Copa Amèrica

Barcelona

Terrassa obté 300.000 euros de l’ACA per renovar la xarxa d’aigua i reduir fuites

Terrassa
salut

Bellvitge fa ús de la IA per tractar l’esclerosi múltiple

Barcelona
medi ambient

Posen càmeres i gravadores a quatre espais naturals per avaluar l’impacte dels visitants

Riudarenes
societat

Troben el cadàver d’un dels joves desapareguts al Nepal

barcelona
Olot

Més recorregut i punts de tast en el Vermut Cantat de l’Aoapix

Olot
patrimoni

Un projecte internacional pren de referent històric el conjunt de l’Espluga de Cuberes

Baix Pallars

Elaboren un projecte educatiu sobre autoestima i pressió estètica per a les escoles

LA BISBAL D’EMPORDÀ